AS HAIRSTUDIO

Salon AS Hair Studio er ejet af Annemette Klemme og Simone Nørrelund. D. 01.07.2017 åbnede vi for første gang dørene til vores salon i Østergade 28, st. 2 8000 Aarhus C. Vi forsøger altid, at inspirere vores kunder, gennem vores team og salonens indretning. Hos os, er det vores fornemmeste opgave, at du føler dig tilpas og går her fra med en oplevelse. Vi har netop valgt, at placere os i mindre lokaler, for at skabe en hyggelig atmosfære og plads til at stresse af efter en travl arbejdsdag.

Annemette

Har stået i lære i Hadsund, hvor hun har taget sin 4-årige frisøruddannelse. Efter hun blev udlært i år 2010, fik hun arbejde hos Frisør Poul M, hvor hun nåede at være i 7 år.

Simone

Har stået i lære i Randers hos Frisør Poul M, hvor hun har taget sin 4-årige frisøruddannelse. Da Simone blev udlært frisør i år 2013, blev hun fastansat hos Poul M, hvor hun nåede og være i 8 år, hvoraf de sidste 3 år var som dagligleder i Poul M i Skanderborg.

Salonens team uddannes hele tiden og er på kursus flere gange årligt, både i Danmark og i udlandet. Dette er for at kunne rådgive kunderne med de nyeste trends inden for hår-moden.

TLF.: 22 16 20 17   ØSTERGADE 28, ST. 2   AARHUS C