Babylights

Babylights er ganske små, og raffinerede highlights. Farveteknikken er meget lig den almindelige highlight teknik, som vi kender som “lyse striber/reflekser” med folie, forskellen er mængden af hår i hvert folie og adskillelsen i mellem dem. For at skabe babylights, laves der ultrafine vævninger, med ganske små passér hår, med en meget lille separation mellem folierne, dette gør at de fine highlights blender sig smukt med ens egen naturfarve.

Babylight har et meget lavt vedligeholdes interval for kunderne. Da babylights er så fine, at udgroningen bliver meget naturlig, den vil være meget blød, og der vil ikke komme den kraftige grænse mellem, farve og udgroning.

Behandligen er meget tidskrævende, der skal sættes ekstra tid af i frisørkalenderen, til at lægge babylights ind i håret. Frisøren adskiller håret i bitte små sektioner, derefter væves de bittesmå totter hår, og hårfarven bliver påført i en langsom og præciseret hastighed. Denne teknik minder meget om den gamle highlight teknik, men udtrykket er mere blødt, lækkert og sofistikeret. Det tager ca en time og 15 minutter at lægge babylights i hele håret, derfor at prisen højere end vandlige highlights.