Logo

Om os

Salon AS Hair Studio er ejet af Annemette Klemme og Simone Nørrelund. Vi slog dørende op for første gang d. 01.07.2017 i Østergade 28, st. 2 8000 Aarhus C. Vores fornemmeste opgave er at give vores kunder den bedste frisøroplevelse i behagelige omgivelser, hvor kunderne føler sig godt tilpas. AS Hair Studio kræser om detaljerne, som afspejler sig i salonens inventar som består af det lækreste kvalitet fra Italien. Vi er en modebevidst salon, og lægger derfor stor vægt på klædelighed samt at kundens ønsker bliver opfyldt. Vi gør en stor dyd i at anvende produkter af høj kvalitet, så vores kunder opnår de bedste resultater.

Annemette

Har stået i lære i Hadsund, hvor hun har taget sin 4-årige frisøruddannelse. Efter hun blev udlært i år 2010, fik hun arbejde hos Danmarks største frisørkæde, hvor hun har arbejdet i syv år. Heraf har Annemette været daglig leder i 2,5 år.

Simone

Har stået i lære i Randers hos Danmarks største frisørkæde, hvor hun har taget sin 4-årige frisøruddannelse. Da Simone blev udlært frisør i år 2013, blev hun fastansat hos salonen. Her nåede hun at arbejde i 8 år, hvoraf de sidste 3 år var som daglig leder.

Matilde Sofie

Er vores 4 års elev som bliver færdig til november. Hun har tidligere været i lære hos en anden frisør i Aarhus og nu har vi fået fornøjelsen af hende på vores team. Hun tilbyder alle behandlinger til reducerede priser. Matilde bliver løbende undervist af vores uddannede frisører, du kan derfor trygt bestille tid hos hende og regne med et smukt resultat.