AS HAIRSTUDIO

Salon AS Hair Studio er ejet af Annemette Klemme og Simone Nørrelund. Vi slog dørende op for første gang d. 01.07.2017 i Østergade 28, st. 2 8000 Aarhus C. Vores fornemmeste opgave er at give vores kunder den bedste frisøroplevelse i behagelige omgivelser, hvor kunderne føler sig godt tilpas. AS Hair Studio kræser om detaljerne, som afspejler sig i salonens inventar som består af det lækreste kvalitet fra Italien. Vi er en modebevidst salon, og lægger derfor stor vægt på klædelighed samt at kundens ønsker bliver opfyldt. Vi gør en stor dyd i at anvende produkter af høj kvalitet, så vores kunder opnår de bedste resultater.


Annemette

Har stået i lære i Hadsund, hvor hun har taget sin 4-årige frisøruddannelse. Efter hun blev udlært i år 2010, fik hun arbejde hos Danmarks største frisørkæde, hvor hun har arbejdet i syv år. Heraf har Annemette været daglig leder i 2,5 år.

Simone

Har stået i lære i Randers hos Danmarks største frisørkæde, hvor hun har taget sin 4-årige frisøruddannelse. Da Simone blev udlært frisør i år 2013, blev hun fastansat hos salonen. Her nåede hun at arbejde i 8 år, hvoraf de sidste 3 år var som daglig leder.

Cecilie

Har stået i lære i Holstebro, hvor hun har taget sin 4-årige frisøruddannelse. Efter endt uddannelse i 2021 flyttede hun til Aarhus. Cecilie har været ansat hos AS Hair Studio siden februar 2022

Maria

Har stået i lære i Ikast, hvor hun har taget sin 4-årige frisøruddanelse. Da Maria blev udlært frisør i år 2018, blev hun fastansat hos salonen og har arbejdet der indtil 2022, hvor hun bl.a. har specialiseret sig i babylights og balayage. Maria har været ansat hos AS Hair Studio siden september 2022

AS Hair Studio uddanner sig løbende både i Danmark og i udlandet, hvor de tilegner sig ny viden inden for hårmoden. Det skaber de bedste forudsætninger for at rådgive salonens kunder om nyeste trends og tendenser. Annemette og Simone har været i London i 2017, 2018 og 2019 og specialisere sig inden for babylights, balayage og skinfade.

TLF.: 22 16 20 17   HANS HARTVIG SEEDORFFS STRÆDE 16A   AARHUS C

TLF.: 22 16 20 17
HANS HARTVIG SEEDORFFS STRÆDE 16A - AARHUS C